Știrile din Panciu - 29.02.2016

Postat pe 29 Feb 2016 la 14:31, by admin. Views: 4647

Bun gasit tuturor si multumim frumos pentru cele peste 1000 de like-uri pe pagina noastra de facebook, Panciu Online TV, dar si pentru miile de vizualizari pe youtube. Sunteti grozavi si ne bucuram foarte mult ca ne urmariti, acum pregatit-va, incep stirile din Panciu.

Pentru cei intersati de fotbal, de Cupa orasului Panciu va oferim mai jos cateva date:

În 2016, la startul competiției s-au aliniat 9 echipe, respectiv: Primăria Panciu, Ambulanța Panciu, Pompierii Panciu, Lumea lui Pinocchio, Toorich, Poliția Panciu, Jandarmeria Panciu, Gold Chim și Rangers.
Meciurile vor avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, în următoarele șase săptămâni. În fiecare etapă vor fi programate câte patru meciuri.
În prima etapă, cea de sâmbătă, 27 februarie 2016, s-au confruntat echipele Toorich-Primăria Panciu, Ambulanța Panciu-Rangers, Lumea lui Pinochio-Jandarmeria Panciu și Poliția Panciu-Gold Chim.
Festivitatea de deschidere și pauzele dintre reprize au fost animate de Trupa de Majorete „Cheers“ a Orașului Panciu, pregătită de profesoara Oana Ioan.
Partidele programate duminică, 28 februarie 2016, au fost cele dintre Rangers-Gold Chim, Primăria Panciu-Poliția Panciu, Jandarmeria Panciu-Toorich și Ambulanța Panciu-Pompierii Panciu.

site comments powered by Disqus